Hvordan bruger jeg "Min side"?

"Min side" er dit eget personlige område på klasselotteriet.dk.

Her kan du nemt få overblik over dine lodder og personlige oplysninger, tjekke for gevinst og til- og framelde dig Gevinstmail, Gevinst-SMS og nyhedsbrev m.m.

For at få adgang til ”Min side”, skal du logge ind med NemID. Er du i tvivl om, hvordan du logger ind med NemID, kan du læse mere her.

Ret dine personlige oplysninger

På "Min side" under fanen "Mine oplysninger" har du mulighed for at ændre i dine personlige oplysninger. Her kan du bl.a. ændre din e-mailadresse, din adresse, dit navn og dit telefonnummer.

Du kan kun have ét kundenummer i Klasselotteriet knyttet til dit NemID. Hvis du har flere kundenumre, foreslår vi at du kontakter os, så sørger vi for at lægge kundenumrene sammen til ét.

Deltag nemt i ekstra-konkurrencer

Når du er logget ind, er det meget nemmere at deltage i de gratis konkurrencer på klasselotteriet.dk. Så er konkurrenceformularerne nemlig automatisk udfyldt, og du behøver kun at trykke på deltag-knappen for at være med.