Hvordan får jeg besked, når jeg har vundet?

Du modtager en Gevinstmail og/eller en Gevinst-SMS med det glade budskab samme dag, som dit lodnummer udtrækkes.

De udtrukne lodnumre offentliggøres ligeledes dagligt på vores hjemmeside under trækningerne hver måned. Er du i tvivl om, hvorvidt du har vundet, kan du tjekke her, om du har vundet.

Hver måned har vi 5 trækningsdage fra d. 15. til d. 19. Det betyder, at du som spiller har 5 chancer for, at dit lod bliver udtrukket hver måned.

Tilmeld dig Gevinstmail og/eller Gevinst-SMS

Du kan tilmelde dig Gevinstmail og/eller Gevinst-SMS ved at logge ind på "Min side" under fanen "Gratis service", eller du kan tilmelde dig Gevinstmail her.