Jeg kan ikke finde mit kundenummer/aftalenummer!

Dit kundenummer tilhører din ’konto’ hos Klasselotteriet, mens dit aftalenummer tilhører din aftale hos betalingsservice.

Dit kundenummer på "Min Side"

Dit kundenummer finder du ved at logge ind på ”Min side” under fanebladet ”Mine oplysninger”. Kundenummeret fremgår ligeledes når du modtager enten breve eller e-mails fra os.

Dit kundenummer i de fysiske breve

I de fysiske breve finder du kundenummeret (markeret med gult på billederne) under datoen.

Dit kundenummer i e-mails

Dit kundenummer figurerer nederst i alle e-mails, du modtager fra Klasselotteriet.

Dit aftalenummer

Dit 9-cifrede aftalenummer ser du på betalingsoversigten fra din bank.

Du kan også få dit kundenummer/aftalenummer oplyst ved at skrive til os herinde. Vær dog opmærksom på at vi af sikkerhedsmæssige årsager ikke oplyser om både kundenummer og aftalenummer i samme e-mail.

Du er også velkommen til at ringe til os på tlf. 33 14 09 00.