Jeg har flere kundenumre, hvad gør jeg?

Du kan kun have ét kundenummer tilknyttet dit CPR-nummer. Log ind på ”Min side” med dit NemID og se hvilket kundenummer, som er tilknyttet dit CPR-nummer.

Lad os hjælpe dig med at lægge dine kundenumre sammen

Har du flere kundenumre, har du mulighed for nemt og hurtigt at skrive til os herinde. Så sørger vi for at lægge dine kundenumre sammen til ét kundenummer.
Når vi har modtaget din besked, sender vi dig en bekræftelse på den e-mail, som du har oplyst, med information om dit kundenummer.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på tlf. 33 14 09 00.