Hvordan deltager jeg i konkurrencer?

Køber du lodder, deltager du automatisk i den pågældende måneds aktuelle konkurrence

Alle er velkomne til at deltage i Klasselotteriets ekstrakonkurrencer, som skifter hver måned med alt fra rejsegavekort og lækre smartphones til luksus weekendophold.

Hvordan deltager jeg?

Konkurrencerne kører oftest på flere forskellige medier, som f.eks. Facebook og klasselotteriet.dk. Er du allerede kunde, kan du også deltage i vores konkurrencer på klasselotteriet.dk via ”Min side

Du bestemmer selv, hvilket medie du vil benytte for at deltage. Nogle medier som f.eks. Facebook kræver dog, at man har en konto, for at bruge mediet.

Deltag her i vores konkurrencer på klasselotteriet.dk
Deltag her i vores Facebook konkurrencer