Jeg har fået ny bank eller nyt kontonummer

Nyt kontonummer men samme bank

Har du fået nyt kontonummer, skal du blot bede din bank om at flytte betalingsaftalen over på den nye konto. Vi får automatisk besked om ændringen, og udbetalingen af dine gevinster samt videre spil på dine lodder fortsætter uændret.

Ny bank

Skifter du bank, skal du få din nye bank til at flytte betalingsaftalen over på din nye konto. Vi får automatisk besked om ændringen, og udbetalingen af dine gevinster samt videre spil på dine lodder fortsætter uændret.