Hvordan logger jeg ind på "Min side"?

På klasselotteriet.dk har vi forenklet login til ”Min side”. Så nu er det slut med at huske tal og koder. Du skal blot bruge dit NemID.

Første gang du logger ind på ”Min side” med NemID

Du skal knytte din aftale hos Klasselotteriet sammen med dit NemID. Det gør du på følgende måde:

1. Gå til ”Min side
  2. Indtast dit bruger-id og adgangskode til NemID og tryk 'Næste'.
  3. Herefter bliver du bedt om at taste en nøgle fra dit nøglekort. Tryk 'Næste'.
  4. Er du ny kunde skal du blot indtaste dit CPR-nr. og trykke bekræft. Som eksisterende kunde skal du udover dit CPR-nr. indtaste dit kundenummer og dit aftalenummer
  5. Du er nu logget ind på ”Min side”.

Næste gang du besøger ”Min side” skal du blot benytte NemID.

*Hvis du kommer fra Færøerne og ikke har NemID, har du i stedet mulighed for at logge ind med dit kunde- og aftalenummer. Denne mulighed er kun tilgængelig for spillere med færøske P-numre.

Har du brug for yderligere hjælp, så ring til os på tlf. 33 14 09 00.