Hvornår og hvordan får jeg min gevinst udbetalt?

Er du en af de glade vindere, som skal have en gevinst udbetalt, sker det den 2. bankdag i den efterfølgende måned, hvor dit lod er blevet udtrukket.

Du får din gevinst udbetalt automatisk med Betalingsservice

• Er dit lod f.eks. blevet udtrukket den 15., 16., 17., 18. eller 19. april, bliver din gevinst udbetalt den 2. bankdag i maj.

• Gevinster udbetales til den konto, som er knyttet til din Betalingsservice (den samme konto, som du betaler dine lodder med). Dette gælder også, hvis du har betalt den første måned med betalingskort.

• Din gevinst vil fremgå af din betalingsoversigt fra Betalingsservice.

• Hvis din betalingsserviceaftale er afmeldt, vil din gevinst blive udbetalt til din Nemkonto. Har vi ikke dit CPR-nummer i vores register beder vi dig kontakte os på tlf. 33 14 09 00 eller skrive til os herinde.

Spiller du på et fysisk lodbevis?

Vinder du på et fysisk lodbevis, skal du, med det vindende lodbevis, henvende dig hos nærmeste forhandler for at få udbetalt din gevinst.

Hos forhandleren får du ved større gevinster udleveret en gevinstanvisning, som du skal udfylde og indsende til Klasselotteriet sammen med det lodbevis, som du har vundet på.

Husk at udfylde CPR-nummer og underskrive gevinstanvisningen inden du sender den ind. Vi anbefaler at gøre brug af rekommanderet brev med mulighed for Track and Trace.

Gevinstanvisningen sendes til:

Det Danske Klasselotteri A/S
Rådhuspladsen 2
1550 København V

Er du i tvivl om, hvorvidt du har vundet, kan du tjekke om du har vundet her, da de udtrukne lodnumre hver måned offentliggøres på vores hjemmeside.