Spil med allerede i denne måneds trækning

Køber du dine lodder senest kl. 10 den sidste hverdag inden første trækningsdag (d. 15. i hver måned), så spiller du allerede med i næste trækning.

Vær dog opmærksom på, at det kræver, at du betaler den første måned med betalingskort, idet en betalingsaftale altid først vil træde i kraft den efterfølgende måned.

Du vil i købsprocessen, såfremt købet ligger indenfor ovennævnte tidsfrist, få mulighed for at vælge at betale den første måned med betalingskort.