Hvordan spiller jeg med igen?

Dejligt at du er på vej tilbage. For at du kan spille med igen, skal vi oprette en betalingsserviceaftale til dig. Det kan vi gøre på to måder:

1. Du ringer til Kundeservice på 33 14 09 00 eller
  2. Du skriver til os herinde via vores kontaktformular.

Uanset om du ringer til os eller benytter vores kontaktformular, har vi brug for følgende oplysninger fra dig:

• Dit cpr. nr.
  • Dine bankoplysninger – reg.nr. og kontonummer.
  • Evt. tidligere kundenummer hos Klasselotteriet
  • Evt. ønske til lodder

Når vi har modtaget din bestilling, sender vi dig en bekræftelse på den e-mailadresse, som du har oplyst.

Vi er glade for at byde dig velkommen tilbage til Klasselotteriet!