Hvor længe kan der gå mellem, at jeg vinder?

Mange spillere i Klasselotteriet vinder jævnligt, mens andre spiller med i længere tid, før der pludselig er gevinst. Det er i den forbindelse vigtigt at huske på, at Klasselotteriet er et lotteri, og alle gevinster bliver udtrukket tilfældigt. Derfor kan du opleve, at der nogle gange går kort tid mellem, du vinder og andre gange længere.

Fælles for alle er den glædelige overraskelse, som en vinderbesked med et stort TILLYKKE fra Klasselotteriet bringer, når netop deres lodnummer trækkes ud. Måske har du stadig oplevelsen af at vinde til gode? Det er ikke for sent!

Dine vinderchancer

Hvis du spiller på ét lodnummer er den statistiske sandsynlighed for, at du vinder 38% pr. år. Men dine vinderchancer stiger faktisk markant, jo flere forskellige lodnumre du spiller på.

Vinderchancerne er beregnet af en statistikekspert, foruden at Klasselotteriet kontrolleres af Spillemyndigheden. Samtlige lodnumre indgår hver måned i den månedlige trækning og trækningerne foretages elektronisk.

Er du interesseret i at forøge dine årlige vinderchancer, kan du læse mere om vinderchancer her

Deltag i ekstrakonkurrencer og vind oplevelser

Husk at du, udover at have chancen for at vinde kontante gevinster i de månedlige lodtrækninger, også har chancen for at vinde gode oplevelser i vores ekstrakonkurrencer her. Er du logget ind på "Min Side" udfyldes konkurrenceformularen automatisk, når du vælger at deltage.

Vil du vide mere om trækningerne, kan du læse mere her, men du er også meget velkommen til at skrive til os herinde eller ringe til os på tlf. 33 14 09 00.