Bliver det offentliggjort, hvis jeg vinder?

Nej, vi offentliggør aldrig personoplysninger uden din accept.

Er du tilmeldt den gratis service, modtager du en Gevinstmail og/eller en Gevinst-SMS med det glade budskab indenfor 5-10 dage efter sidste trækningsdag.

De udtrukne lodnumre offentliggøres ligeledes hver måned på vores hjemmeside, og er du i tvivl, om du har vundet, kan du tjekke her om du har vundet.

Del din vinderhistorie og vind

Vi bliver altid glade, hvis du som vinder har lyst til at dele din vinderhistorie med os.
Ring til os på tlf. 33 14 09 00 eller del selv din vinderhistorie via linket i din Gevinstmail.

Du kan også se andre glade vinderhistorier her og stemme på din yndlings vinderhistorie, så deltager du nemlig i vores nuværende konkurrence.

Tilmeld dig Gevinstmail og/eller Gevinst-SMS ved at logge ind på "Min side" under fanen "Gratis service" eller tilmeld dig Gevinstmail her.