Jeg har fået nyt betalingskort

Du behøver ikke informere os om, at du har fået nyt betalingskort (f.eks. Dankort).

Det har ingen indflydelse på udbetalingen af dine gevinster eller betalingen af dine lodder, da dette foregår via dit kontonummer.

Ønsker du at skifte konto til betaling?

Hvis du ønsker at skifte den konto, som betalingen af dine lodder foregår via, skal du blot bede din bank om at flytte betalingsaftalen over på den nye konto. Vi får automatisk besked om ændringen, og udbetalingen af dine gevinster samt videre spil på dine lodder fortsætter uændret.