Hvad vinder jeg i Klasselotteriet?

Gevinstbeløb over 200 kr. fratrækkes 15 % statsafgift. Gevinstbeløb er ved køb af 1/1-lodSe skema for gevinstudbetaling her.
 

Hver måned spiller du med om over 46 mio. kr. i puljen: 10 milliongevinster og 18.485 andre gevinster  


Klasselotteriet er Hele Danmarks Millionlotteri og spillet for dig, som drømmer om at få opfyldt både dine små og helt store ønsker! 

I Klasselotteriet er du sikret en høj tilbagebetalingsprocent, og det betyder at minimum 65 % af indskuddet tilbagebetales til spillerne i form af gevinster. Du vinder derfor altid mindst 6 gange det beløb, du har betalt for det vindende lod i den pågældende måned.

Hvor stor kan min gevinst blive? 

Hver måned spiller du med om over 46 mio. kr. i puljen: 10 milliongevinster og 18.485 gevinster mellem 250.000 kr. og 1.200 kr.

Hvor stor din gevinst kan blive, afhænger af hvilken type lodder, du spiller på.

Spiller du f.eks. på et Megalod, modtager du 3/2 af den vundne gevinst, når dit lod udtrækkes – dermed kan du altså vinde helt op til 3 mio. kr. 

I Klasselotteriet kan du spille med på helt ned til 1/8 af et lodnummer. Dermed modtager du en 1/8 af den vundne gevinst ved udtrækning, mens eventuelle ejere af de resterende dele af lodnummeret vil modtage tilsvarende gevinst.


Er du i tvivl om, hvilken type lod som passer bedst til dig, kan du læse mere om de forskellige lodtyper her. 

Er du endnu ikke overbevist, kan du også læse mere om dine vinderchancer her.

Held og lykke med spillet. 

 

Var ovenstående svar brugbart?

Ja Nej