Hvad kan jeg vinde i konkurrencerne?

Vi glæder os altid til at finde nye heldige vindere af vores ekstrakonkurrencer, som du løbende kan deltage i på klasselotteriet.dk.

Hver måned har vi en fest med at belønne nye vindere med alt fra rejsegavekort og lækre smartphones til luksus weekendophold – og vi fejrer alle vinderne med stående klapsalver og fanfarer!

Se hvad du kan vinde i den aktuelle konkurrencer her

Vi glæder os til at fejre dig, hvis du bliver en af de heldige vindere af konkurrencerne.