Hvordan spiller jeg med i Klasselotteriet?

Vælg din lodtype

Hvor stor din gevinst kan blive, afhænger af størrelsen på det lod, du spiller på.

I Klasselotteriet kan du spille på 5 forskellige typer af lodder.

Du kan spille på helt ned til 1/8 af et lodnummer med mulighed for at vinde op til 250.000 kr. fra kun 19 kr./md.

Spiller du på 1/8 af et lodnummer, modtager du også 1/8 af den pågældende gevinst ved udtrækning – mens eventuelle ejere af de resterende dele af lodnummeret vil modtage tilsvarende gevinst.

Spiller du til gengæld med på et Megalod, modtager du 3/2 af den vundne gevinst, når dit lod udtrækkes  – og så kan du altså vinde helt op til 3 mio. kr.

Er du i tvivl om hvilken lodtype, der passer bedst til dig, kan du læse om de enkelte lodtyper på ovenstående billede.

Vælg dit eget lodnummer

Der er i alt 460.000 lodnumre i Klasselotteriet, som alle består af en kombination af 6 cifre, startende med nummer 000001.

Du har mulighed for at ønske et lodnummer her, hvis der er en bestemt kombination af 6 cifre, som betyder noget særligt for dig. Hvis nummeret ikke er ledigt, har du mulighed for at skrive dig op til det. Så giver vi dig besked, så snart det er ledigt.

Vælg en lodpakke

Du har også mulighed for at vælge en lodpakke, som er sammensat til dig på forhånd.

Med Millionpakken får du eksempelvis en vinderchance på hele 86% pr. år – og mulighed for
at vinde helt op til 1.000.000 kr fra kun 190 kr./md.

Dine vinderchancer

Hver måned har vi 5 trækningsdage fra d. 15. til d. 19. Det betyder, at du som spiller har 5 chancer for, at dit lod bliver udtrukket hver måned.

Der er 38% chance for at vinde en eller flere gevinster pr. år hvis du spiller på 1 lod uanset loddets størrelse.

Dine vinderchancer pr. år stiger markant, jo flere forskellige lodnumre du spiller på. Du kan læse mere om dine vinderchancer her.

Kom godt igang med det samme

Det er nemt og enkelt at komme i gang med at spille i Klasselotteriet – du skal blot købe et eller flere lodder her for at oprette dig som kunde.

Ønsker du at spille med allerede i denne måneds trækning, kan du læse mere her.