Hvordan spiller jeg med i Klasselotteriet?

Det er nemt og enkelt at komme i gang med at spille i Klasselotteriet – du skal blot købe et eller flere lodder her for at oprette dig som kunde.

Ønsker du at spille med allerede i denne måneds trækning, kan du læse mere her.

Vælg din lodtype

I Klasselotteriet har du mulighed for at spille på 5 forskellige typer af lodder, og prisen for et lod afhænger af lodtypen. F.eks. kan du spille på en ottendedel af et lodnummer fra kun 19 kr. om måneden med mulighed for at vinde helt op til 250.000 kr.

Hvor stor din gevinst kan blive, afhænger af lodtypen, du vælger at spille på. Spiller du f.eks. på et Megalod, kan du vinde helt op til 3 mio. kr.

Er du i tvivl om hvilken lodtype, der passer bedst til dig, kan du læse om de enkelte lodtyper på ovenstående billede.

Vælg dit eget lodnummer

Der er i alt 460.000 lodnumre i Klasselotteriet, som alle består af en kombination af 6 cifre, startende med nummer 000001.

Du har mulighed for at ønske et lodnummer her, hvis der er en bestemt kombination af 6 cifre, som betyder noget særligt for dig. Hvis nummeret ikke er ledigt, har du mulighed for at skrive dig op til det. Så giver vi dig besked, så snart det er ledigt.

Vælg en lodpakke

Du har også mulighed for at vælge en lodpakke, som er sammensat til dig på forhånd. Med den populære Favoritpakke får du eksempelvis en vinderchance på hele 77% pr. år – og mulighed for
at vinde helt op til 2.000.000 kr for bare 190 kr./md.

Dine vinderchancer

Hver måned har vi 5 trækningsdage fra d. 15. til d. 19. Det betyder, at du som spiller har 5 chancer for, at dit lod bliver udtrukket hver måned.

Jo flere forskellige lodnumre du spiller på, jo større er din vinderchance pr. år. Du kan læse mere om dine vinderchancer her.