Hvordan spiller jeg med i Klasselotteriet?

Vælg din lodtype

I Klasselotteriet kan du spille på 5 forskellige typer af lodder.

Hvor stor din gevinst kan blive, afhænger af størrelsen på det lod, du vælger at spille på.

Du kan for eksempel spille med på helt ned til 1/8 af et lodnummer fra kun 19 kr./md. og få mulighed for at vinde op til 250.000 kr.

Når du spiller på 1/8 af et lodnummer, modtager du dermed også 1/8 af den pågældende gevinst ved udtrækning – mens eventuelle ejere af de resterende dele af lodnummeret vil modtage tilsvarende gevinst.

Spiller du til gengæld med på et Megalod fra 228 kr./md., kan du vinde helt op til 3 mio. kr.

Er du i tvivl om hvilken lodtype, der passer bedst til dig, kan du læse om de enkelte lodtyper på ovenstående billede.

Vælg dit eget lodnummer

Der er i alt 460.000 lodnumre i Klasselotteriet, som alle består af en kombination af 6 cifre, startende med nummer 000001.

Du har mulighed for at ønske et lodnummer her, hvis der er en bestemt kombination af 6 cifre, som betyder noget særligt for dig. Hvis nummeret ikke er ledigt, har du mulighed for at skrive dig op til det. Så giver vi dig besked, så snart det er ledigt.

Vælg en lodpakke

Du har også mulighed for at vælge en lodpakke, som er sammensat til dig på forhånd.

Med Millionpakken får du eksempelvis en vinderchance på hele 86% pr. år – og mulighed for
at vinde helt op til 1.000.000 kr fra kun 190 kr./md.

Dine vinderchancer

Hver måned har vi 5 trækningsdage fra d. 15. til d. 19. Det betyder, at du som spiller har 5 chancer for, at dit lod bliver udtrukket hver måned.

Der er 38% chance for at vinde en eller flere gevinster pr. år hvis du spiller på 1 lod uanset loddets størrelse.

Jo flere forskellige lodnumre du spiller på, jo større er din vinderchance pr. år. Du kan læse mere om dine vinderchancer her.

Kom godt igang med det samme

Det er nemt og enkelt at komme i gang med at spille i Klasselotteriet – du skal blot købe et eller flere lodder her for at oprette dig som kunde.

Ønsker du at spille med allerede i denne måneds trækning, kan du læse mere her.