Hvad er sandsynligheden for, at jeg vinder?

Jo flere lodnumre, jo større sandsynlighed for at vinde

Hvis du spiller på ét lodnummer, er den statistiske sandsynlighed for, at du vinder 38% pr. år – men dine chancer for at blive en af de over 40.000 vindere hver måned, øges faktisk markant jo flere forskellige lodnumre du spiller på.
 

Spiller du fx på bare 4 forskellige lodnumre er din årlige chance for at vinde én eller flere gevinster helt oppe på 86 %

 

Klasselotteriet kontrolleres af Spillemyndigheden 

Trækningerne foretages elektronisk af en computer og Klasselotteriet kontrolleres af Spillemyndigheden, som er en selvstændig myndighed under Skatteministeriets koncern.
 

Rigtige gevinster og 46 mio. kr. i puljen – hver måned

Gevinster i Klasselotteriet kalder vi for 'rigtige gevinster', fordi vundne gevinster altid er mindst 6 gange det beløb, du har betalt for at spille i den pågældende måned. 

Hver måned er der over 46 mio. i puljen, og der udtrækkes i alt 18.495 gevinster.

I Klasselotteriet har vi flere vindere end gevinster, fordi du som kunde har mulighed for at købe helt ned til et ottendedellod. Dermed modtager du eksempelvis en ottendedel af den pågældende gevinst ved udtrækning, mens eventuelle ejere af de resterende dele af lodnummeret vil modtage tilsvarende gevinst.

Er du interesseret, kan du læse mere om hvordan trækningerne foregår her


Held og lykke med spillet.

 

 

 

Var ovenstående svar brugbart?

Ja Nej