Jeg ønsker at skifte mine lodder

Ønsker du at fortsætte med at spille, men passer dine lodder ikke længere til dine behov, kan vi hjælpe dig med at udskifte/opsige udvalgte lodnumre eller lodtyper. Det eneste vi skal bruge for at ændre din aftale, er dit kundenummer. Så hav det parat når du ringer ind.

Dit kundenummer finder du ved at logge ind på ”Min side” under fanebladet ”Mine oplysninger”. Kundenummeret fremgår ligeledes, når du modtager enten breve eller emails fra os.

Ønsker du at opsige udvalgte lodder, er du også meget velkommen til at skrive til os herinde.

1. Husk at angive dit kundenummer i kontaktformularen.
  2. Når vi har modtaget din besked, sender vi dig en bekræftelse på den e-mail, som du har oplyst. Desuden sørger vi for at fjerne de opsagte lodder inden næste fornyelse og betaling.