Jeg overvejer at opsige mine lodder

Ring på telefon: 33 42 09 84 - alle hverdage ml. 8.30-18.00

Overvejer du at opsige dine lodder, så ring til os på tlf. 33 42 09 84, så vil vi hjælpe dig bedst muligt til at komme godt videre. Telefonen er åben alle hverdage ml. 8.30-18.00.

Passer dine lodder ikke længere til dine behov?

Ønsker du at fortsætte med at spille, men passer dine lodder ikke længere til dine behov, kan vi hjælpe dig med at udskifte/opsige udvalgte lodnumre eller lodtyper. Det eneste vi skal bruge for at ændre din aftale, er dit kundenummer. Så hav det parat når du ringer ind.

Dit kundenummer finder du ved at logge ind på ”Min side” under fanebladet ”Mine oplysninger”. Kundenummeret fremgår ligeledes, når du modtager enten breve eller emails fra os.

Går der længe mellem, at du vinder?

Mange spillere i Klasselotteriet vinder jævnligt, mens andre spiller med i længere tid, før der pludselig er gevinst. Det er i den forbindelse vigtigt at huske på, at Klasselotteriet er et lotteri, og alle gevinster bliver udtrukket tilfældigt. Derfor kan du opleve, at der nogle gange går kort tid mellem, at du vinder og andre gange længere. Fælles for alle er den glædelige overraskelse, som en vinderbesked med et stort TILLYKKE fra Klasselotteriet bringer, når netop deres lodnummer trækkes ud. Måske har du stadig oplevelsen af at vinde til gode? Det er ikke for sent!

Jo flere forskellige lodnumre du spiller på, jo større er dine vinderchancer. Er du interesseret i at forøge dine årlige vinderchancer, kan du læse mere om vinderchancer her

Husk at du udover at have chancen for at vinde kontante gevinster i de månedlige lodtrækninger også har chancen for at vinde gode oplevelser i vores ekstrakonkurrencer her. Er du logget ind på "Min side" udfyldes konkurrenceformularen automatisk når vælger at deltage.