Hvad er tilbagebetalingsprocenten i Klasselotteriet?

Klasselotteriet er forpligtet lovgivningsmæssigt til altid at tilbagebetale ml. 65-72% af indskuddet i form af gevinster. Dette er karakteristisk for netop klasselotteri.

Hver måned er der 46 mio. i puljen, og der udtrækkes i alt 18.495 gevinster. Hvor stor din gevinst kan blive, afhænger af hvilken type lodder, du har valgt at spille på.

Spiller du f.eks. på et megalod, kan du vinde helt op til 3 mio. kr. Gevinster er dog altid mindst 6 gange det beløb, du har betalt for at spille i den pågældende måned – det kalder vi for 'rigtige gevinster'.

Er du i tvivl om, hvilken type lodder der passer bedst til dig, kan du læse mere om de fem lodtyper her.

Alt overskud fra Klasselotteriet udloddes til gavn for gode formål via udlodningsmidlerne, herunder idræt, kultur og andre almennyttige formål.

Er du interesseret i at vide mere, kan du læse mere om, hvad Klasselotteriets overskud går til her