Hvem kontrollerer Klasselotteriet?

Hos Klasselotteriet bestræber vi os hele tiden på at blive bedre, og derfor har vi udviklet os meget i løbet af de over 265 år, vi har eksisteret.

En af de væsentligste ting, som har ændret sig, er at trækningerne i dag foretages elektronisk af en computer. Men én ting kan du være sikker på, og det er, at vores engagement og loyalitet overfor spillet og vores spillere ikke har ændret sig.

Klasselotteriet kontrolleres af Spillemyndigheden

Klasselotteriet er til dags dato statsejet og kontrolleres af Spillemyndigheden, som er en selvstændig styrelse under Skatteministeriets koncern. Spillemyndigheden varetager, udover kontrol med Det Danske Klasselotteri A/S, bl.a. også overvågning og kontrol af spillemarkedet.

Har du stadig spørgsmål, kan du læse mere om, hvordan trækningerne foregår her. Du er også meget velkommen til at skrive til os herinde eller ringe til os på tlf. 72 38 79 13.