Hvordan, hvor meget og hvor ofte betaler jeg?

Spil med via Betalingsservice

Når du køber lodder på klasselotteriet.dk, tilmeldes de automatisk Betalingsservice.

På den måde går du aldrig glip af en gevinst, og fornyelse af dit spil sker helt automatisk. Dine gevinster overføres automatisk til din bankkonto, hvorfra vi også trækker din betaling, så længe du selv ønsker det. Slut med at stå i kø - lettere kan det ikke være.

Du vælger selv, om du vil betale for 1 måned eller 6 måneder ad gangen.

Månedlig betaling tillægges et gebyr på 5 kr./md. pr. Betalingsservice-aftale uanset antallet af lodder. Vælger du at betale for 6 måneder ad gangen, sparer du herved 30 kr. halvårligt.
 

Spil med fra kun 19 kr. om måneden

I Klasselotteriet har du mulighed for at spille på 5 forskellige typer af lodder, og prisen for et lod afhænger af lodtypen. F.eks. kan du spille på en ottendedel af et lodnummer fra kun 19 kr. om måneden med mulighed for at vinde helt op til 250.000 kr. 

Hvor stor din gevinst kan blive, afhænger af lodtypen, du vælger at spille på. Spiller du f.eks. på et Megalod, som koster 228 kr./md. kan du vinde helt op til 3 mio. kr.

Er du i tvivl om hvilken lodtype, der passer bedst til dig, kan du læse om de enkelte lodtyper her.
 

Din lodseddel via Betalingsservice

Når du spiller via Betalingsservice, har du ikke noget lodbevis, du skal passe på. Dine lodnumre samt spilleperiode står på din Betalingsserviceoversigt fra banken. Det er din dokumentation for, at du deltager i spillet.
 

Tilmelding af lodbevis til Betalingsservice

Sidder du med et lodbevis fra Klasselotteriet, som du gerne vil have tilmeldt Betalingsservice, skal du blot udfylde BS-kuponen nederst på lodbeviset og indsende den til Klasselotteriet. Så sørger vi for, at lodderne på dit lodbevis bliver tilmeldt Betalingsservice. Fristen for indsendelse står på kuponen.

Var ovenstående svar brugbart?

Ja Nej